Get Weiler's Ex-It

Get Weiler's Ex-It, "Exit"

Fullt navn: Get Weiler's Ex-It

Født: 12. oktober 2010

Rase: Border Collie

Kjønn: Hann

Farge: Tricolor

Mor: Finn-Vallens Diva

Far: Int Nord Lch Lucky

Høyde: 56 cm

Vekt: 24 kg

 

HD: C, m/forkalkning

AD/AA: A

Øyne: Øyelyst fri 25.10.11

MDR1: Normal/Normal

Tenner: Korrekt saksebitt

Lydighet: 1.premie klasse 2

Utstilling: 2xBIR valp, res BIG

Mentalt: Gjennomført MH

 

 

 

 

Ex-It er en trygg og god hund. Det finnes ikke noe han reagerer på så langt og det skal også mye til å forstyrre han i trening. Han har flott konsentrasjon og er en arbeidshund uten like. Han vil helst jobbe hele tiden. Samtidig er han flink til å roe seg ned innendørs og slapper godt av. Ex-It har akkurat debutert sitt første lydighetsstevne, hvordan det gikk kan du lese på resultatsiden hans. Han er snill med andre, både på to og fire ben.

 

Ex-It kan også være verdens søteste når han vil... hehe. Det er ikke alltid like lett å være rolig når man skal kose, men har han derimot bestemt seg for at det er det han vil så kommer han jo bare ikke nærme nok. Han skal helst være oppå hodet ditt, inni halsgropen og rundt hele deg på en gang.

 

Fremtidsplanene med han er at han skal gå elite lydighet, han skal også få drive med litt bruks på si for moro skyld. Planen er også å få stilt han ut og å være med på mentaltest med han.

 

Ex-It har dessverre problemer med hoftene sine og er til tider stokk halt. Siden han nå har begynt å utvikle forkalkninger i hoftene ser jeg ikke at det er noen poeng i å satse på noen flere konkurranser med han. Han er dermed verdens beste tur- og kosehund.

Resultater lydighet

Klasse 2

Eidsvoll Hundeklubb

172 poeng

19. mai 2012

Moss og Omegn Hundeklubb

157 poeng

1. mai 2012

Klasse 1

 

Arendal og Omegn Hundeklubb

189 poeng

24. september 2011

Resultater utstilling

Valpeshow 4-6 mnd,

Drammens Brukshundklubb 13.03.11

 

Dommer Aud Fossum

 

5 mnd hanne, trefarget, maskulin. Kraftig hode. God benstamme. Vel sluttede poter. God hals. Godt vinklet fram og bak. God kropp for alderen. Ganske bra ansatt hale. Beveger seg ganske bra fra siden, løst sett forfra. Temperament u.a, grei og tilgjengelig. Bitt ok, noe bred skalle. God pels.

 

BIR valp.

Valpeshow, 4-6 mnd

Grenland Hundeklubb 27.03.11

 

Dommer Linda Kjeksrud

 

Kraftig og robust hanne med maskulint uttrykk. God skalle/snute proposjon. Tilstrekkelig hals og nakke. Kraftig brystkasse. Kompakt kropp, Solid benstamme. Noe kort kryss. Velbåren hale. Godt vinklet bak. Bra pels og farge. Herlig temperament.

 

BIR valp og res (5) BIG valp

Copyright © All Rights Reserved