Om meg

Bjørg Eva

Bilde fra da Exit og meg vant klasse 1 i Arendal, september 2011

Her rir jeg fineste låne-hesten, bildet er fra våren 2012.

Bjørg Eva Steinsholt heter jeg og det er meg som jobber med denne siden og alle dyrene til daglig. Jeg er født og oppvokst i Larvik. Hund hjemme var ikke aktuelt da jeg var barn, men jeg luftet hele naoblaget sine hunder så ofte jeg kunne. Istedet begynte jeg på rideskole siden hesteinterressen var like stor som hundeinterressen. Jeg har nå rukket å bli 36 år og er fortsatt like hundeinteressert. Jeg er blitt godkjent NKK Trinn 2 Lydighets-instruktør. Jeg holder kurser for valp, unghund og lydighet i hundeklubben etter behov og når det passer sånn.

 

Min første hund var en engelsk springer spaniel som jeg overtok når han var ca 7 år. Neste hund var en blanding av BC og picard. Jeg lærte mye både på godt og vondt av disse hundene, noe jeg også har tatt med meg videre. Tassen var den første hunden jeg konkurrerte med og lp-interressen våknet for alvor. Det er gøy å trene hund og med han trente jeg med NRH, trente rundering mot konkurranse, gikk gjeterhundkurs, gikk MH og vi konkurrerte i lydighet på elite-nivå.

 

Som nevnt så begynte jeg på rideskole som barn. I voksen alder har jeg selv eid tre hester, men med barn, hund og full jobb syns jeg det ble for mye og også ha hest. Min siste hest Bourbon ble solgt november 2006 da han rett og slett vokste fra meg. Trist, men samtidig fikk jeg mye mer tid til hund, og jeg begynte å trene lydighet. Siden da har det bare blitt mer og mer trening og lydighet er gøy :)

 

Flat'en Domino hadde vi glede av i to år, altfor kort tid. Han forlot oss sommeren 2011 etter ett ublidt møte med en hoggorm. På den korte tiden vi hadde han fikk han opprykk til klasse 2 med flott resultat, han ble også klubbmester i lydighet i LOHK 2010.

 

På fritiden er jeg ofte å finne langt inne i skogen, helst utenfor de populære turstiene, eller på en eller annen slette med hunder, apporter, kjegler og leker. På kveldene er jeg ofte hjemme i sofaen foran tv'en. Ellers så liker jeg alt som er gøy og er veldig glad i musikk, jeg hører på det meste... men rap og rock er og blir favorittsjangere.

 

Jeg er også gift med verdens flotteste gutt Stian. Vi har ett barn sammen, Patrick, i tillegg til Joachim som jeg har fra før. Som familie trives vi godt både i skogen og på sjøen i båten vår. Båten er godt brukt hele sommeren både på ferskvann på badeturer og i sjøen for å fiske.

 

Hesteinterressen gir seg aldri og vi har akkurat kjøpt oss ett nydelig litet føll, Amado skal bli dressurhest når han blir stor.

Kurs jeg har gått

Arrangør

Hva

Hund

Når

Aquadog, Vestfold

Kurs i Hundemassasje

Tassen

23. og 30. mars 2011

Sandefjord Hundeklubb

LP-kurs m/Lillemor og Kjell

Tassen/Domino

5. - 6. mars 2011

Sandefjord Hundeklubb

Trinn 2 instruktørkurs

----------

Nov. - Des. 2010

Nkk region Telemark, Porsgrunn

Seminar, Anders Hallgren

-----------

22. november 2010

Melsom, Gro Hauge

Privattimer lydighet

Tassen/Domino

26. april - juni 2010

Caroline Elisabeth Mauseth

Handlerkurs

Domino

15. - 16. april 2010

SHK, Trond Sørensen

Brukskurs - lydighet

Tassen

1. - 29. april 2009

NRK. av Vestfold

Trinn 1 instruktørkurs

-----------

Okt - nov 2008

NBK - Foredrag m/Vegard Øksnevad

Hundens Språk

-----------

7. oktober 2008

Melsom, Gro Hauge

Lydighetskurs

Tassen

29. - 31. august 2008

Kennel Akersborg - Line Bygland

Gjeterhundkurs

Tassen

4-6. april 2008

Sandefjord HK - Kari Gro Bangvoll

Konkurransekurs

Tassen

15. okt. - 19. nov. 2007

Sandefjord HK - Kari Gro Bangvoll

Konkurransekurs

Tassen

3. sept. - 8. okt. 2007

Sandefjord HK - Karen Beate/Kathinka

Grunnkurs

Tassen

8. mai - 26. juni 2007

Sandefjord HK - Kari Gro Bangvoll

Nybegynnerkurs

Tassen

27. februar - 30 mars 2007

Copyright © All Rights Reserved